bloggerscursus logo wit

Hoe verdien je geld met een reisblog?

“Kun je daar nou een beetje van leven?” Het antwoord op deze en meer prangende vragen over reisbloggen krijg je in onze gratis introductiecursus! Leer welke verdienmodellen er zijn voor bloggers en hoe je ook op alternatieve manieren geld kunt verdienen aan jouw volgers. Duik met ons in de wereld van het (reis)bloggen!

Start vandaag nog als...

* Ja, gratis is écht helemaal gratis!

PS: Maak een gratis account aan en je kunt de introductiecursus volgen! Je ontvangt de link naar de cursus óók in je inbox, zo raak je ‘m niet kwijt. Je ontvangt de komende tijd nog enkele mails van ons. Don’t worry, alleen waardevolle mails!

In onze gratis
introductiecursus leer je:

Welke verdienmodellen er mogelijk zijn voor bloggers

Manieren om geld te verdienen aan jouw volgers

Hoe je een actief en passief inkomen opbouwt

bloggerscursus mirjam annemarie

Ik wil meer reizen!

Bloggerscursus is een initiatief van Annemarie Konijn en Mirjam Denneman, oprichters van het bekende Nederlandse reisblog Ik wil meer reizen! Al sinds 2014 timmeren zij aan de weg met dit informatieve blog voor avontuurlijke reizigers. Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar en 120.000 volgers op Facebook en Instagram wisten zij hun plek te veroveren in de Nederlandse reisbloggers wereld. Ze wisten van hun reisblog een locatie-onafhankelijk bedrijf te bouwen met een volwaardig inkomen en de mogelijkheid de wereld over te reizen. Annemarie leeft zelfs al sinds 2015 als digital nomad en ook Mirjam maakte in de afgelopen jaren al diverse wereldreizen. Hoe ze dat voor elkaar kregen? Dat leer je in deze gratis introductiecursus!