• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Home

Van dromen naar doen!

Wil jij online geld verdienen met bloggen? Leer met onze cursus hoe jij je reisblog neerzet als professionele én winstgevende onderneming! Met deze cursus maak jij de omslag van hobbyist naar professioneel reisblogger. Ontdek hoe jij jouw blog naar het volgende niveau tilt en er serieus geld mee kunt verdienen!

Video afspelen

Tijd om je dromen waar te maken!

Droom jij van een reizend leven, waarbij je online je geld verdient? Ben je begonnen met bloggen, maar weet je niet hoe je er een inkomen uit kunt halen? Of wil jij jouw blog naar een hoger level tillen? Het is tijd om je dromen waar te maken! Of je nu een blog wilt beginnen of meer geld wilt verdienen met je bestaande blog, vanuit onze jarenlange ervaring met het prijswinnende reisblog Ik wil meer reizen! leren we je hoe je jouw blog laat uitgroeien tot een succesvolle onderneming met volwaardig (passief) inkomen. In uitgebreide lessen en video’s onthullen we de geheimen van het vak, delen we onze ervaringen en tips als ondernemer en zetten we je direct aan het werk met inspirerende opdrachten!

Dit kun je verwachten van onze cursus 'Professioneel bloggen':

Inspiratie

Aan de hand van ervaringsverhalen, praktische lessen en inspirerende video’s - in podcast-stijl - leer je alles over het bloggersvak en hoe jij hier een winstgevende onderneming van maakt. Ontdek wat het beste bij je past en hoe je dit voor je kunt laten werken.

Duidelijke content

Wij houden van een duidelijk verhaal waar je echt wat mee kunt. Elke les uit onze cursus bevat concrete tips die je op je eigen blog kunt toepassen. De lessen zijn overzichtelijk ingedeeld en kun je op je eigen tempo online volgen, waar en wanneer jij dat wilt.

Praktische opdrachten

Volg je onze cursus professioneel bloggen, dan blijft het niet bij consumeren! We zetten je, met behulp van inspirerende opdrachten, namelijk ook direct aan het werk. Hierdoor heb je de eerste stappen al gezet, nog voordat je de cursus hebt afgerond!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis tips en inspiratie!

Wil jij op de hoogte blijven van ons cursusaanbod én wil je af en toe inspirerende tips over succesvol (beginnen met) bloggen en ondernemen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

Naast de ‘cursus Professioneel reisbloggen’ verwachten we in de toekomst ook vervolgcursussen, masterclasses en/of webinars te gaan geven. Als nieuwsbrieflezer ben je hiervan als eerste op de hoogte!

Volg ons ook op Instagram voor inspiratie, tips en updates!

mirjam en annemarie ikwilmeerreizen

Wie zijn wij?

Wij zijn Mirjam Denneman en Annemarie Konijn, familie van elkaar en enthousiaste reisfanaten. Tenminste, dat was ons profiel in 2014 toen wij op het idee kwamen een Facebookpagina te starten met de naam ‘Ik wil meer reizen!’. Al snel breidde dit zich uit met andere social media accounts, een reisblog en webshop in reisartikelen. Omdat we al snel begonnen met geld verdienen met bloggen en onze andere verdienmodellen, zegden we in 2015 beiden onze baan op om een locatie-onafhankelijk leven te leiden als professioneel reisblogger en bovenal, ondernemer. 

1,5 Miljoen websitebezoekers per jaar

Nu, anno 2021, zijn wij twee ambitieuze ondernemers die het klappen van de zweep kennen, maar ook een ijzersterk team vormen. Ons reisblog ikwilmeerreizen.nl is met 1,5 miljoen bezoekers per jaar uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. De webshop is een bekende stop geworden voor wie op zoek is naar reisartikelen en -cadeaus. En op social media worden we gevolgd door ruim 120.000 reisliefhebbers uit Nederland en België. Het coronajaar (2020) zette, zoals bij velen, alles op z’n kop, maar door onze veelzijdige en creatieve verdienmodellen wisten we te overleven. En er zelfs sterker uit te komen!

Ultieme vrijheid door geld te verdienen met bloggen

Vele jaren leefden wij, voor de buitenwereld, dé droom: de hele wereld over reizen, overwinteren in tropische oorden, een leven van ultieme vrijheid, zowel in locatie als tijd, en elke dag bezig zijn met een onderwerp waar iedereen blij van wordt… En ja, dit is daadwerkelijk hoe ons leven er al jaren uitziet, maar het schetst slechts een deel van de werkelijkheid. Om hier te komen hebben we keihard gewerkt, heel veel fouten gemaakt en concessies moeten doen. En ja, het was het allemaal waard! 

Een blog beginnen en je eigen droomleven creëren

Bij het runnen van een succesvol reisplatform komt veel meer kijken dan je denkt. Wie direct financiële zekerheid zoekt moet voor een ander leven kiezen. Echter, met de juiste beslissingen, hard werken en een sterke (ondernemers)mindset kun je wel degelijk een droomleven creëren en daar een goed inkomen mee verdienen. Geld verdienen met bloggen is, als je het slim aanpakt, ook echt in je eerste jaar als blogger al haalbaar! Dat het een makkelijke weg is, zul je ons niet horen zeggen. Maar wie bereid is te vechten voor zijn eigen geluk, vrijheid en financiële onafhankelijkheid, kan hier zeker in slagen. En dat is precies wat wij in de afgelopen 7 jaar bereikt hebben. En die kennis en ervaring delen we met jou in onze cursus ‘Professioneel bloggen’. Zo maak jij een vliegende start!

Wat anderen zeggen over onze cursussen

© Ik wil meer reizen!