• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

“Kun je daar nu een beetje van leven?” en “Hoe verdien je nu geld met zo’n blog?”, het zijn vragen die wij als reisblogger regelmatig moeten beantwoorden. Al in 2014 richtten wij het succesvolle reisblog Ik wil meer reizen! op. Een blog met jaarlijks 1,5 miljoen websitebezoekers en 120.000 volgers op Facebook en Instagram. En toch is het voor de meeste mensen een groot vraagteken hoe je daar je geld mee verdient.

Vraag jij je dit ook af?

Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf nu krijg jij het antwoord op deze prangende vraag in onze online introductiecursus: Geld verdienen als reisblogger.

Leer in deze introductiecursus welke verdienmodellen er mogelijk zijn voor bloggers en hoe je ook op alternatieve manieren geld kunt verdienen aan jouw volgers. We nemen je mee in de wereld van het (reis)bloggen en geven je tips over hoe jij een passief en actief inkomen opbouwt met een blog. Zelfs als je nog helemaal bij nul moet beginnen!

Start vandaag nog als:

  • je droomt van een leven als reisblogger;
  • je wilt weten hoe jij (meer) geld verdient met jouw blog;
  • of als je gewoon heel nieuwsgierig bent naar ‘hoe je daar nu een beetje van kunt leven’ ;).

In deze online introductiecursus lossen we het grote mysterie over hoe je geld verdient als blogger in één keer voor je op. Maar belangrijker nog, we leren je ook hoe jij dit zelf kunt doen! En om alvast een tipje van de sluier op te lichten, er is niet één weg naar succes! We laten je graag zien welke verdienmodellen er mogelijk zijn, zodat jij kunt onderzoeken wat het beste bij jou en je blog past.

De cursus is online en in je eigen tijd te volgen. Bestel hem nu en je krijgt direct toegang tot de introductiecursus. Deze blijft 1 jaar voor je beschikbaar.

Na aanmelding voor de cursus ontvang je de link naar de introductiecursus óók in je inbox, zo raak je ‘m niet kwijt. Je kunt rechtsboven inloggen en via deze pagina starten met de cursus. Wanneer je je inschrijft voor de cursus ‘geld verdienen als (reis)blogger’ ontvang je de komende tijd nog enkele mails van ons. Don’t worry, alleen waardevolle mails!

Cursusoverzicht

Inleiding: wat leer je in deze cursus?
Over deze introductiecursus 00:04:00
Ons verhaal, en wat je ervan kunt leren 01:05:00
Hoe verdien je geld met een blog?
Geld verdienen als blogger, hoe werkt dat? 00:33:00
Meest voorkomende verdienmodellen voor blogs 01:18:00
Alternatieve verdienmodellen voor bloggers 00:41:00
De eerste stappen naar een succesvol (reis)blog
Let the adventure begin! 00:06:00
© Ik wil meer reizen!